mandag den 27. april 2009

5 ting du kan lave når du keder dig!


Der er ikke noget værre end at kede sig – men bare rolig der er masser af ting du kan lave, når kedsomheden breder sig. Se bare her…


Forny dit tøj!
Er noget af dit tøj lidt halvkedeligt og traditionelt? Eller har din mor en gammel dug, der kan blive til en fed sommernederdel? Så tag saksen, nålen og sytråden frem og fiks tøjet lidt op. Lån f.eks bogen ”Genbrug på den fede måde”, der er skrevet af Karen Marie Dehn og få lidt hjælp.

Gør-det-selv!
Hvis der er tusind ting, du mangler at få styr på – hvorfor så ikke gøre det på en kedelig dag? Det kan være, du mangler en forlygte på din cykel, at håndtaget på din dør er i stykker, eller måske trænger din hylde til at blive skruet ekstra fast? Imponér din familie og kom så frem med de handyman-egenskaber. Vi VED, du har det i dig!

Filmtid!
Tag cyklen op til det nærmeste bibliotek og lån en fed DVD, som du kan hygge dig med i selskab med en stor skål popcorn! Vi kan f.eks. anbefale tv-serien Danni eller hvad med Spiderwick fortællingerne

Hyggeaften!
SMS dine venner og spørg, om I ikke skal holde en lille hyggeaften, hvor I kan se masser af gode film, spille spil eller bare hænge ud. Du kan låne spil til både PS2, PS3, X-box og Wii på dit bibliotek.

Bag løs!
Lån en bog med de lækreste opskrifter på kager - find f.eks. frem til den lækre chokoladekage, og der er garanti for at hele din familie bliver glad! Du kan jo f.eks. bruge opskriftsbogen ”Børnenes køkken”.

Søg efter bøger, film eller spil på dit bibliotek her

4 kommentarer:

  1. Jeg får straks lyst til at lave alle de ting du foreslår! Især den med at bage en kage.
    Og mon ikke man kan forårs forny sit tøj OG spise chokoladekge imens?

    SvarSlet
  2. Man kan jo også bage en kage først og se film bagefter:P

    SvarSlet
  3. Det var da nogle skønne forslag, tusind tak! Jeg får helt lyst til at kede mig...

    SvarSlet
  4. i er jo syge i bolden

    SvarSlet

Bland dig! Smid din kommentar hér