tirsdag den 17. februar 2009

Kan du slå din bibliotekar i tennis?




På Hadsten og Hammel Bibliotek kan du afprøve om du er den nye Caroline Wozniacki. Vi har nemlig Nintendo Wii indenfor dørene, så nu har du mulighed for at få sved på panden på biblioteket.

Se nogle af de wii-spil, du kan låne på Favrskov Bibliotekerne:

Star wars - the force unleashed
Spil som Darth Vaders lærling Starkiller. Din svendeprøve er at jage Jedi riddere og nedlægge dem en efter én.

Disney princess - enchanted journey
Den onde heks, Zara og hendes nedrige håndlangere har invaderet Askepots, Snehvides, Ariels og Jasmins kongeriger. Her har de stjålet tiden, lydene, farverne og tilliden. Sving din tryllestav og bekæmp de onde, samtidig med at du bringer orden i de 4 kongeriger.

WALL·E
For flere hundrede år siden forlod menneskene Jorden. Alene tilbage er den lille sentimentale robot, WALL·E, som har til opgave at rydde op, så menneskene måske engang kan vende tilbage. En dag lander den hypermoderne EVA på Jorden. Den finder en lille plante, hvilket betyder grønt lys for menneskenes retur, men så hober problemerne sig op igen...

Topspin 3
Sportsspil. I spillet kan man dyste mod Federer, Nadal og Sharapova eller mod legender som Björn Borg og Boris Becker i spændende tenniskampe. I en karrieredel har man mulighed for at gennemføre 5 niveauer, lige fra amatør til legende

The Spiderwick chronicles
Actionspil. De tre Spiderwick-børn kommer til deres onkels hus, hvor de opdager hans guide til den overnaturlige verden. Med hvert deres unikke våben skal børnene udforske huset og det omkringliggende landskab, for at redde deres onkel og beskytte guiden.

Søg efter wii-spil i vores biblioteksbase her

Hvilke spil er dine yndlingsspil?

Så har vi en blog for børn!


Så er Favrskov Bibliotekerne på banen med en helt ny blog for børn. Her skal vi diskutere de bedste bøger, film, spil og alt andet der interesserer dig. Skriv hvis du har en idé til hvilket emne vi skal tage op her på bloggen.

Vi ses på bloggen:)